Gaudeix de la tardor al Ripollès. Un total de 13 rutes a la natura per tota la comarca: al costat de gorgs i salts d’aigua, circuits d’orientació, excursions de vertigen, phototrekking, nòrdic walking, ascensió a cims, sortides pel Parc Natural, per la Via Romana, per gaudir de l’espectacle sonor de la brama del cérvol i moltes coses més!

No et perdis les activitats complementàries al festival de senderisme que tindran lloc al Ripollès durant aquest cap de setmana: la Fira de la Galeta de Camprodon, la Biennal del Metall de Campdevànol, una nova edició del Benvinguts a Pagès, entre d’altres…

Al cor del PIRINEU DE GIRONA, trobem la comarca del RIPOLLÈS, capital Ripoll i les seves valls, la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes, situada a 100 km de Barcelona i a 80 km de la Costa Brava.
El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, esdevé un magnífic espai d’alta muntanya al cor del Pirineu de Girona amb 14.725 ha. A més, hi trobem dues estacions de muntanya: Vall de Núria i Vallter2000.

Inscriu-te a les activitats

On es realitza? Comarca del Ripollès

Comparteix

També et pot interessar